|
10.08.2021 13:31

Ольга Фреймут вперше показала свого батька: літній, але підтягнутий чоловік з гарною усмішкою (ФОТО)

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут познайомила шанувальників зі своїм батьком, який вкрай рідко з'являється на сімейних фото.

За часів активної телекар’єри Ольги Фреймут глядачам могло здатися, що вона досить зарозуміла, однак це лише екранний образ. Сама зірка визнає, що може бути занадто емоційною, і коли бачить несправедливість – виходять незабутні сюжети. За це публіка і полюбила героїню нашої сьогоднішньої статті.

Ольга народилася в невеликому місті Новий Розділ Львівської області. Її батько Михайло Коник інженер і футболіст-любитель, мати Алла Михайлівна Коник (в дівоцтві Фреймут) – психолог, майстер спорту з плавання та вчитель фізкультури.

Ольга Фреймут з мамою

Свій характер майбутня теледіва проявляла з самого дитинства. Вона самостійно обирала, що одягти в дитячий садок, навіть контролювала спілкування тата з іншими жінками. Батьки ж підтримували дочку у всьому, крім її бажання податися у великий спорт, адже вони знали всі тяготи такого шляху. Втім, не дарма, адже хто знає, як би склалося життя Фреймут, якби вона обрала замість журналістики спортивну кар’єру.

Не можна не відзначити, що останні пару років Ольга на телебаченні в якості ведучої не з’являлася і не планує повертатися на блакитні екрани. Зараз всю себе знаменитість присвячує родині та етикету. Крім того, вона підтримує зв’язок з шанувальниками в соціальних мережах, де також публікує фото з рідними.

Ольга Фреймут

На цей раз в Інстаграмі Фреймут з’явився теплий сімейний кадр з батьком і молодшою ​​донькою Євдокією – щасливий дідусь ніс онучку на плечах:

“Дідусь – кращий транспорт”, – підписала знімок зірка.

Батько та молодша дочка Ольги Фреймут

Неозброєним оком видно, що батько телеведучої – охайний і підтягнутий чоловік, який цілком може подавати приклад молоді, як потрібно виглядати в його роки.