Ольга Фреймут влаштувала сестру на роботу: на горизонті ревізорки з’явилася конкурентка — її краща версія

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут познайомила шанувальників зі своєю правою рукою – молодшою ​​сестрою Юлею.

На телебаченні Ольга Фреймут вже давно не з’являлася в якості ведучої, а в короткому інтерв’ю “33 за 3” з Олександрою Кучеренко зірка зізналася, що не планує повертатися на блакитні екрани. Зараз вона активно популяризує етикет. Ольга знімає короткі відеоуроки для соцмереж, де розповідає, як правильно вести себе в делікатних ситуаціях. Звичайно, це безкоштовно, а за гроші будь-хто може потрапити на курси Фреймут “Ідеальна жінка”.

Як виявилося, з організацією інтенсивів знаменитості допомагає її молодша сестра Юлія. Вона працює на відому родичку в якості директора, про що та сама розповіла шанувальникам.

Сестра Ольги Фреймут Юлія
Сестра Ольги Фреймут Юлія

Юля молодша за Ольгу на 10 років, але незважаючи на це, Фреймут здається, що старша в їхній парі сестра. За професією вона дипломат, а ще у неї є друга вища освіта за спеціальністю юрист:

“Всі ці її якості дуже допомагають мені в роботі. Тому Юля – моя права рука, вона відповідає за мої телепроекти, книжкові проекти, лекції”.

Ольга Фреймут з сестрою
Ольга Фреймут з сестрою

Телеведуча також зазначила, що вони з Юлією схожі настільки, що та може своїм обличчям розблокувати телефон Ольги:

“Юля – це я, і, напевно, найкраща версія мене. Вона – ангел. Я ніколи не бачила, щоб Юля плакала. У нашій родині вона та людина, яка завжди підбадьорить всіх, не дозволить засмучуватися”.

Цікаво, що коли у Фреймут через ковід на деякий час зник голос, на телефонні дзвінки відповідала молодша сестра, причому від імені Ольги. Більше того, вона навіть підміняла зірку під час начитки текстів до уроків з марафону сучасних манер.

Схожі статті