|
13.08.2021 15:08

Аніта Луценко відгуляла розкішне весілля: для наречених співала сама Сердючка, а вів свято Григорій Решетнік

Тренерка і ведуча шоу "Зважені та щасливі" Аніта Луценко порадувала шанувальників розкішними фото з не менш розкішного весілля.

Мільйони глядачів полюбили Аніту за її відкритість і простоту. Вона із задоволенням ділиться з публікою новинами з життя, проте є одна тема, яку зірка піднімає неохоче – свої відносини. Про обранця Луценко не розповідає, бо цього не хоче він, і вона поважає його бажання залишатися непублічною людиною.

Відомо, що його звуть Олександр і у пари навіть є спільна дочка Мія, недавно дівчинці виповнилося 5 років. З фотографіями коханого чоловіка Аніта, м’яко кажучи, не перебільшує, хоча іноді все ж ними ділиться, але з ретельно підібраними ракурсами, щоб його особистість залишалася в секреті.

Аніта Луценко зі своїм коханим

На цей раз фітнес-тренерка неабияк здивувала підписників в соцмережах кадрами з пишного весілля. Втім, радіти за неї рано, оскільки весілля – не її.

На першому фото ошатна Аніта позує разом з відомим українським телеведучим і шоуменом Григорієм Решетником. Судячи з усього, він вів торжество. На другому героїня статті показала наречену в розкішній білій сукні зі шлейфомь та відкритими плечима, а в кінці підбірки Луценко прикріпила невелике відео з танцями під запальну Вєрку Сердючку.

“Обожнюю літо – пора весіль, які всі красиві! Чоловіки в костюмах, дівчата з найкрасивішим макіяжем, взуттям і в сукнях. Але як сказав Гриша, всі такі пристойні на початку весілля, і такі однакові в кінці. Вєрка – це вогонь”, – підписала публікацію спортсменка.

Схоже, що молодята люди забезпечені, адже запросити до себе на свято Решетніка і Сердючку – недешеве задоволення, яке обійдеться в кілька тисяч доларів.