|
13.08.2021 18:08

Невістка Оксани Марченко показала своїх батьків: сваха теледіви ходить у кросівках і виглядає на 30 (ФОТО)

Невістка відомої української телеведучої Оксани Марченко поділилася в соціальних мережах знімками найдорожчих людей – своїх батьків і сина.

У зірки шоу “Х-Фактор” двоє дітей – старший син Богдан від першого шлюбу з бізнесменом Юрієм Коржем, і молодша дочка Дарина від другого шлюбу з політиком Віктором Медведчуком.

Оксана Марченко і Віктор Медведчук з дітьми

У минулому році Богдан привів у родину свою кохану Катерину, яка стала його дружиною. Вона модель, візажист і фотограф, а ще Інста-блогер.

Їхнє весілля було неймовірно пишним – зал був прикрашений помпезно, вів свято Григорій Решетнік, для гостей і молодят співали Олег Винник, Вєрка Сердючка, Макс Барських, Світлана Лобода, гурт “Время и Стекло”. Загалом, було все, що тільки могли побажати наречені.

Весілля сина Оксани Марченко

Вже через півроку після одруження у Катерини та Богдана народився первісток – син Віктор. Ім’я дитині подружжя дало на честь дідуся Віктора Медведчука. Схоже, у сина Марченко склалися чудові стосунки з вітчимом.

Оксана Марченко стала бабусею
Невістка та онук Оксани Марченко

Личко малюка молоді батьки не показували до самих хрестин, на яких були присутні свати телеведучої. З цієї нагоди Катерина поділилася в соцмережах зворушливим фото своїх мами і тата з онуком. Виглядають вони досить молодо.

Свати Оксани Марченко. Скріншот зі сторінки невістки телеведучої Катерини в Інстаграмі

Не можна не відзначити стильне вбрання свахи Оксани Марченко – легка сукня ніжно-блакитного кольору під бежеві кросівки з масивною тракторною підошвою. Сват обрав для такої важливої сімейної події більш класичний образ, хоча колір його сорочки відмінно гармонює з сукнею дружини.

Навіть важко зрозуміти, скільки їм років, але ясно одне – вони обидва намагаються тримати себе в формі і стежать за собою.