Ігор Кондратюк висловився про свою подругу Оксану Марченко: “У мене до неї особисто є лише співчуття”

Ігор Кондратюк не приховує своєї позиції з приводу українських артистів, які виступають в Росії. Чи позначилося це на його дружбі з Оксаною Марченко?

Герої нашої сьогоднішньої статті працювали разом не один рік в талант-шоу “Україна має талант” та “Х-Фактор” на каналі СТБ. Вони не лише колеги – між продюсером та телеведучою склалися добрі товариські стосунки, у які за зрозумілих причин втрутилася й політика.

Ні для кого не секрет, що Кондратюк дуже гостро реагує на те, що зараз відбувається в Україні. Також усі знають, що Марченко заміжня за опозиційним політиком Віктором Медведчуком.

Оксана Марченко і Віктор Медведчук
Оксана Марченко і Віктор Медведчук

Продюсер хоч і дружить з телеведучою, але позицію її чоловіка абсолютно не підтримує. При цьому він не ототожнює подругу з обранцем:

“У нас є певні непорозуміння, між мною і Оксаною, але в принципі я відрізняю Оксану Марченко від Віктора Медведчука. І якщо ви скажете, що “муж и жена – одна сатана”, то я відрізняю. Я це знаю і відчуваю це. Мені байдуже до їхніх відносин і мені байдуже до бізнесу Віктора Медведчука. Але Оксана Марченко не тотожна Віктору Медведчуку”, – розповідав Ігор Кондратюк в інтерв’ю “Радіо Свобода“.

Ігор Кондратюк в інтерв'ю на Радіо Свобода
Ігор Кондратюк в інтерв’ю на Радіо Свобода

А в бесіді з Катею Осадчою в програмі “Світське життя” ще в 2014 році, коли все тільки почалося, шоумен зізнався, що насправді співчуває Оксані:

“По-перше, мені жаль Оксану Марченко у зв’язку з тим, що вона зараз в такій ситуації взагалі. По-друге, ну хто ж знав, що коли твій кум Путін, то це може колись повернутися саме такою історією? І, чесно кажучи, у мене до неї особисто є лише співчуття”.

Оксана Марченко та Ігор Кондратюк
Оксана Марченко та Ігор Кондратюк

Схожі статті