|
13.08.2021 19:13

Де навчаються діти Тіни Кароль, Кондратюка, Камалії та інших українських зірок і скільки коштує освіта

Зірки шоу-бізнесу – люди успішні і багаті, які, як правило забезпечують своїх дітей найкращою освітою, але не завжди це приватні школи.

Скільки зіркові батьки готові платити за навчання свого чада? Дізнавайтеся разом з “Сенсацією“.

Тіна Кароль

Єдиний син Тіни Кароль від покійного чоловіка Євгена Огіра Веніамін давно живе окремо від мами, хоча йому всього 12. Справа в тому, що поп-діва відправила спадкоємця в престижну лондонську школу Repton Preparatory School.

Там, крім загальноосвітньої програми, Веня освоює фехтування, регбі, гру на фортепіано і барабанах. За все це задоволення Тіна віддає близько 25 тисяч фунтів стерлінгів на рік (1 мільйон гривень).

Тіна Кароль з сином Веніаміном

Ольга Фреймут

Телеведуча виховує трьох дітей. Навчається поки лише старша Злата, яка ходить в елітну Печерську міжнародну школу. Уроки там проводять виключно англійською. Тариф на річне навчання стартує від 24 тисяч доларів (від 640 тис. грн).

Ольга Фреймут з донькою Златою Мітчелл

Камалія

Найбагатша співачка України Камалія та її чоловік-мільярдер Мохаммад Захур віддали своїх двійнят Арабеллу і Мірабеллу в Міжнародну британську школу. Там теж все навчання ведеться англійською мовою. За кожну дитину батьки платять мінімум по 20 тисяч доларів на рік (від півмільйона гривень).

Камалія, Мохаммад Захур та їхні спадкоємиці

Оля Полякова

Дочки Суперблондинки Олі Полякової Маша і Аліса ходять в державну гімназію Києва з поглибленим вивченням французької. Офіційно навчання там безкоштовне.

Оля Полякова з доньками Машею та Алісою

Ігор Кондратюк

Продюсер і шоумен Ігор Кондратюк віддав свою молодшу дочку Поліну на навчання у британський навчальний заклад Bloxham School. У 2021 році вартість одного академічного року становить понад 11 тисяч фунтів стерлінгів (від 400 тис. грн).

Ігор Кондратюк з дочкою Поліною