Categories Шоу-бізнес

Як виглядає дружина та діти Дмитра Гордона, який поза камерами стає турботливим татом і люблячим чоловіком

Український журналіст і телеведучий Дмитро Гордон випитує у зірок і політиків усі подробиці їхнього життя, не розкриваючи при цьому своїх.

Дмитра Гордона без перебільшення можна назвати одним із найбільш упізнаваних журналістів сучасної України. У його послужному списку численні інтерв’ю з відомими особистостями різної величини, починаючи від чиновників і депутатів, закінчуючи акторами, співаками та письменниками. А що стосується особистого життя героя статті, то у нього семеро дітей від двох різних жінок, хоча деякі джерела приписують Дмитру чотири шлюби.

Зі своєю першою дружиною Оленою Сербіною Гордон познайомився ще в юності. У пари народилося четверо дітей – сини Ростислав, Дмитро і Лев, а також дочка Єлизавета.

Дмитро Гордон та його перша дружина Олена Сербіна

Але навіть це не зупинило телеведучого від розлучення, після якого він пішов до колеги по цеху – журналістки Олесі Бацман. За три роки до того, як Дмитро зробив їй пропозицію, вона брала в нього інтерв’ю для програми “Шустер live”.

Олеся Бацман і Дмитро Гордон

Незважаючи на 17-річну різницю у віці, Бацман вийшла заміж за Гордона. Телеведучий вперше вивів свою нову дружину в світ на свій день народження у жовтні 2011-го, а вже у 2012-му у них народилася дочка Санта. Пізніше пара стала батьками ще двох дівчаток – Аліси і Ліани. До речі, зараз Олеся займає посаду головного редактора видання “Гордон”. Очевидно, знаменитий чоловік довіряє коханій цілком і в усьому.

Доньки Дмитра Гордона від другого шлюбу з Олесею Бацман

Щасливе подружжя часто ділиться в соціальних мережах спільними фото, а судячи з нечисленних інтерв’ю членів сім’ї Гордона та його самого, діти від першого шлюбу знаходяться в чудових стосунках з мачухою.

Усі семеро дітей Дмитра Гордона
Дмитро Гордон з дружиною Олесею та дітьми від двох шлюбів
Share