|
20.08.2021 16:47

Чому з екранів пропала Ілона Гвоздьова? Танцівниця розповіла, як її репутацію знищив Володимир Остапчук

Ілона Гвоздьова стала зіркою хореографії. Втім, у її житті стався непростий досвід на одному з проектів.

Ілона Гвоздьова – яскрава хореографиня, яка підкорила серця глядачів у шоу “Танці з зірками”. У 2018 році її окриляла перемога у пар з Ігорем Ласточкіним, але був і не дуже вдалий досвід, який ледь не зруйнував її стосунки з коханим та не дав клейма розлучниці.

Ілона Гвоздьова

Якщо з Ігорем артистку пов’язують лише гарні спогади про співпрацю, то про іншого партнера, Володимира Остапчука, у пам’яті лишився момент, який ледь не спаплюжив репутацію жінці. Про те, що сталося у 2019 році на паркеті “Танців з зірками” Ілона змогла розповісти лише зараз в інтерв’ю Наталії Влащенко.

Ілона Гвоздьова на інтерв’ю

За словами Ілони Гвоздьової, атмосфера почала накалятися, коли після 2-х місяців роботи у проекті, Володимир раптово вирішив зізнатися всій країні у тому, що він розлучається зі своєю дружиною Оленою Войченко.

Хореографиня відчула, що зараз опиниться у центрі всіх пліток стосовно причин розлучення шоумена. На той момент зірка була вже заміжньою. Її коханий просто божеволів від того, що кажуть про обраницю.

Гвоздьова скаржиться, що справа могла дійти й до рукоприкладства, адже її чоловік не міг дивитися, як псують репутацію його половинці. Сам де Володимир, по словах знаменитості, не бачив у чутках нічого поганого та не хотів розкривати всієї правди.

Зараз артисти не спілкуються. Ілона каже, що не хотіла брати участь у такий грі, адже їй потрібна лише репутація гарної танцівниці, а не розлучниці. І головне: вона сильно любить свого обранця, аби ранити так його почуття.