Ілона Гвоздьова похвалилася, що її дочка обожнює міняти підгузки брату та укладає його спати

Мама намагається, щоб її дочка утягнулася більше в побутове життя Домініка. Вона знає, що потрібна і бере участь у вихованні брата.

Раніше Ілона Гвоздьова повідала, що її старша дочка ревнує до свого братика. Ілона Гвоздьова, яка є танцівницею і хореографом вдруге народила. У неї народився син Домінік. 11.11.2020 року сталося це радісна подія. Чоловік Іван дуже зрадів народженню сина – продовжувача роду. Дочка Рія, якій зараз 5 років була у неї в пологовому будинку ще до того як Домініка з мамою виписали. Там вони й познайомилися.

У соцмережах Ілона Гвоздьова розповіла про те яка була зустріч її дочки Рії зі своїм новонародженим братиком Домініком. Вона повідала як, відреагувала її дочка, що у неї з’явився братик. Ілона розповіла, що дочка познайомилася зі своїм братиком ще в пологовому будинку. Дочка ніжно зверталася до брата. Так зворушливо було на це дивитися.

Вони в той час в пологовому будинку недовго спілкувалися. Однак коли вже маму і малюка виписали, то вдома п’ятирічна Рія лежала поруч з ліжечком Домініка. Вона його качала і гладила. І найбільше вона любить його цілувати. Видно було, що сестра обожнює свого брата.

Але, як констатувала Ілона Гвоздьова потрібно зробити так, щоб увага мами було рівнозначно як синові, так і дочки. Інакше настає такий момент, що коли надаєш більше уваги синові, то дочка починає ревнувати.

Адже їй приділяється менше часу і вона відчуває, що меншій дитині дістається більше уваги. Тому вони з чоловіком домовилися, щоб порівну обігнати увагу обох дітям. Так іноді чоловік займається з сином, а Ілона приділяє стільки ж часу доньці. І тоді паритет дотриманий і ніхто ні до кого не ревнує.

Мама намагається, щоб її дочка утягнулася більше в побутове життя Домініка. Вона після цього знає що вона потрібна і бере участь у вихованні брата. До того ж вона старша сестра і повинна відчувати більшу відповідальність за меншого брата. Але все одно видно, що іноді Рія ревнує її до братика, коли мама більше надає йому уваги.

Тому вони з чоловіком відволікають дочка будь-яким заняттям. Так, наприклад вони привчили Рію, щоб вона вкладала спати брата. Коли треба змінювати йому підгузки та стежить, щоб він не плакав. Коли Домінік починає скиглити, то старша сестра його заспокоює і видно, що це їй подобатися. Особливо Рія любить дивитися як купають її брата.

Схожі статті