Categories шоу-бізнес

Ірина Білик зійшлася з Дімою Коляденко після невдалого шлюбу з Асланом Ахмадовим: “Що б це означало?”

Відома українська співачка Ірина Білик заінтригувала шанувальників в мережі новим романтичним фото з чоловіком.

Не тільки публіка любить Ірину Білик. Ще завдяки своїй неймовірній жіночій харизмі поп-діва ніколи не залишалася без чоловічої уваги, але і з розбитим серцем вона теж мала справу.

Не так давно зірка повідомила, що розлучається з фотографом і стилістом Асланом Ахмадовим після декількох років у шлюбі. Пара встигла стати батьками сина Табріза, якого народила сурогатна мати, однак дитина не скріпила їхні стосунки.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізом

Причиною розлучення стала відстань – весь минулий рік через карантин Аслан був у Москві і не бачився з рідними особисто, а лише по відеозв’язку. І якщо спочатку він виправдовував це обмеженнями перельотів між країнами, то навіть після того, як літаки вже почали регулярно ходити, ситуація не змінилася. Ірина зрозуміла, що коханий просто шукає відмовки, тому вирішила сама від нього піти.

Ірина Білик

Співачка не приховує – Ахмадова дуже любить і не тримає на нього зла, проте бажання бути по-справжньому щасливою виявилося сильнішим. Розлучення Білик згодом прокоментував навіть її колишній цивільний чоловік Діма Коляденко, який заявив, що Аслан повівся неправильно:

“Я б пішки дійшов. Ну що там йти – тисячу кілометрів? Ти ж тато! У тебе син росте”.

Діма Коляденко та Ірина Білик

У тому ж інтерв’ю хореограф зізнався, що з Іриною їх пов’язує лише дружба, а колишніх повертати не можна. Проте, в Інстаграмі  Білик з’явилося вельми інтригуюче фото за мотивами “Титаніка” – вона позує на носі яхти, а ззаду стоїть Коляденко, артисти тримаються за руки:

“Хм, що б це означало?”, – свідчить підпис до кадру, який тільки й робить, що підливає масла у вогонь.

Ірина Білик та Діма Коляденко разом на яхті
Share