|
24.08.2021 09:47

У сина Ірини Білик від Аслана Ахмадова після їхнього розлучення з’явився інший батько? “Новий тато”

Ірина Білик виховує сина Табріза самотужки, але на поміч їй приходить близький чоловік.

Не так давно відома українська співачка Ірина Білик розлучилася зі своїм чоловіком Асланом Ахмадовим, у шлюбі з яким в неї народився син Табріз. Офіційна причина розлучення — тривала розлука через пандемію. Співачка публічно виразила своє розчарування небажанням Аслана бачити родину і спокійно розірвала з ним стосунки.

Ірина Білик зі своїм колишнім чоловіком Асланом

Табріз Ахмадов і Діма Коляденко

Ірина Білик, здається зовсім не сумує і проводить час з колишнім чоловіком. На особистій сторінці маленького сина співачки Табріза в соціальній мережі Instagram з’явилася нова світлина, на якій хлопчик постав поруч з Дмитром Коляденко. Примітно, що між колишнім чоловіком артистки та її маленьким сином дійсно прекрасні стосунки.

Шоумен та спадкоємець Білик насолоджувалися морозивом. Користувачі мережі дуже позитивно відреагували на фотографію та почали засипати зірок компліментами.

Однак, деяким здалося, що між Іриною та Дмитром може бути дещо більше і тому назвали телеведучого “новим татусем” Табріза.

Скріншот коментарів під публікацією Табріза Ахмадова

Та чи є можливість того, що між знаменитостями дещо більше, ніж давня дружба, достовірно невідомо. Нагадуємо, що Дмитро Коляденко та Ірина Білик деякий час перебували у романтичних стосунках. Співачка присвятила декілька пісень колишньому коханому і певний час після розлучення перебувала з ним у сварці. Зараз між знаменитостями все добре, вони спілкуються, наносять одне одному візити у гості, і як видно з фотографії, спілкуються з дітьми.