Діма Коляденко відверто розповів, чи буде знову одружуватися з Іриною Білик після її п’ятого розлучення

Нещодавно співачка Ірина Білик повідомила про розлучення зі своїм п'ятим чоловіком Асланом Ахмадовим, що прокоментував її колишній коханий Діма Коляденко.

Вперше всю правду своїх відносин з Ахмадовим Білик розкрила в шоу “Мій секрет” з Машею Єфросиніною. Ця тема для поп-діви дуже болюча, адже під час розповіді вона ледь стримувала сльози.

Оголошуючи про розлучення, Ірина зізналася, що Аслан цілий рік не приїжджав до неї і до сина Табріза у Київ, сам він живе в Москві. Спочатку чоловік не міг літати до сім’ї через обмеження авіасполучення між країнами в період загострення пандемії, однак і після ослаблення карантину нічого не змінилося.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізом
Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізом

Незважаючи на це, артистка вважає Ахмадова найкращим з усіх чоловіків, які у неї були, і продовжує відгукуватися про нього з великою ніжністю.

Хореограф Дмитро Коляденко таку позицію обранця Білик не розуміє. Він вважає, що чоловік і батько повинен спілкуватися з рідними особисто, а не через екрани гаджетів:

“Я пішки б дійшов. Ну що там йти, тисячу кілометрів? Серйозно кажу. Ну все-таки, ти ж тато, у тебе ж син росте”, — висловився хореограф в програмі “Зірковий шлях”.

Діма Коляденко в програмі Зірковий шлях
Діма Коляденко в програмі Зірковий шлях

Ні для кого не секрет, що Дмитро вважає Ірину головним коханням свого життя. З огляду на те, що вона тепер вільна, ведуча поцікавилася у нього, чи буде він знову робити їй пропозицію. Ось яка відповідь послідувала на це питання:

“Мені чомусь здається, що не можна повертати колишніх. А де гарантія, що я знову не буду викидати дивани, і знову не буду різати картини, і знову не буду ревнувати, і знову не буду заклеювати її косметику від злості? Мені здається, краще почати нове життя і мені, і Ірі, і Олені [Коляденко, на ній Діма був офіційно одружений], якщо вона захоче, а дружити можна в будь-якій ситуації. Ось дружити я хочу з ними”.

Діма Коляденко в програмі Зірковий шлях
Діма Коляденко в програмі Зірковий шлях

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.