|
25.08.2021 14:30

Чому сини Арсена Мірзояна так і не переїхали до батька: Тоня Матвієнко не змогла прийняти дітей коханого?

Союз Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна став одним з найбільш обговорюваних у мережі. Як склалася доля синів співака від першого шлюбу?

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко. Цю пару об’єднала музика. Вони помітили один одного під час репетицій, а згодом не могли лишитися нарізно навіть на мить. У подружжя народилася донька, а Ніна Митрофанівна не могла нарадуватися своєму зятю.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька

Та закоханих обговорювала вся країна. Річ у тім, що для обох цей шлюб вже другий. Антоніну взагалі звинувачували у тому, що вона начебто зруйнувала чужу родину. Дійсно в Арсена була родина і двоє синів. Зараз вони з батьком не живуть.

Чому діти Арсена Мірзояна не живуть у родині з Антоніною?

Двійко хлопців, Влад і Артем, зараз мешкають з мамою у Запоріжжі. Батько не втратив зв’язку з дітьми. Він не тільки з ними бачиться, а й навіть мандрує.

Арсен Мірзоян з синами від першого шлюбу

З дітьми зірковий батько намагається активно проводити час, займаючись спортом.

Старший хлопець вже закінчив школу. Де буде навчатися юнак – поки не відомо. Про своїх дітей Арсен завжди тепло відгукається. Сини феноменально схожі на свого батька.

Та, виявляється, з Тонею вони теж поладили. Попри те, що всі разом не проживають у Києві, сімейство має звичку разом проводити час. Навіть з доньками співачки діти знайомі.

Арсен Мірзоян з дітьми

Які саме стосунки у юнаків з Антоніною – не відомо. Зірка не любить говорити про колишній шлюб свого обранця. Тим не менш, про Влада і Артема вона ніколи не говорила з негативом.