|
30.08.2021 10:10

Поповнення в родині Дзідзьо та Славії відміняється? Співачка постала у кадрі без живота: “Зникає непотрібне”

Українська співачка Славія, продовжує плутати шанувальників новинами свого особистого життя після заяви про розлучення з Дзідзьо.

На самому піку популярності Михайло Хома, він же DZIDZIO, приховував від публіки той факт, що він вже давно одружений, підтримуючи хвилю чуток про роман з Ольгою Цибульською. Артисти і досі їх особливо ніяк не спростовували. Оля запевняє, що вони просто хороші друзі, до того ж у неї є чоловік, особистість якого зірка, до речі, не розкриває.

Дзідзьо і Оля Цибульська

Сам Михайло обрав тактику мовчання, чим тільки підливає масла у вогонь. Як виявилося, це болісно сприймала його колишня дружина Ярослава (Slavia), адже її він у світ не виводив, а разом з Цибульською продовжував грати закоханих. Крім того, у численних інтерв’ю після розлучення жінка зізнавалася, що Дзідзьо не підтримував її бажання побудувати власну кар’єру в шоу-бізнесі і відтягував момент народження дітей. Тим не менш, зла на екс-чоловіка Славія не тримає, адже за 20 років разом було багато чого хорошого.

Весілля Дзідзьо та Славії

Нещодавно колишні змусили прихильників сподіватися на їхнє можливе возз’єднання. Справа в тому, що згодом після того, як Михайло показав у соцмережах своє житло неподалік від Києва, там засвітилася Ярослава. Коментар з приводу цього вона обіцяє дати пізніше, але фанати не перестають робити припущення щодо примирення пари та бажати їм у найближчому майбутньому здорових діточок.

Славії та Дзідзьо бажають здорових діточок

Втім, нове фото Slavia в Інстаграмі аж ніяк не натякає на вагітність, адже у кадрі зірка постала у вузькій вечірній сукні, котра підкреслила її струнку талію, а не округлий животик.

У підписі співачка анонсувала прем’єру пісні, у якій вона описала свої нинішні почуття, розповіла про своє відношення до стосунків у парі та до життя в цілому:

“Заради шоу-бізнесу мені не потрібно “йти по головах”, гратися людьми і почуттями… Моя душа бунтує, коли граються і маніпулюють мною. Все це проявляється в творчості. Підсвідомо. З мого життя зникає непотрібне. Я обираю тих, з ким затишно, легко і тепло моїй душі, за будь-яких обставин”, – написала Славія.