|
31.08.2021 23:15

“Холостячка” 2 сезон: у мережі показали потенційних кавалерів Злати Огнєвіч – хто буде боротися за її серце?

Злата Огнєвіч. Ця чарівна зірка дуже скоро з’явиться на екранах у пошуках свого справжнього щастя. Артистка вже не раз розповідала, що майже все своє життя присвятила кар’єрі, а у 35 років зрозуміла, що дуже хоче вже створити родину та по-справжньому закохатися.

Злата Огнєвіч та Григорій Решетник

Співачка стала новою Холостячкою і вже стало відомо, хто побореться за її серце. Першим кандидатом став романтичний хлопець з Миколаєва – Роман.

Чоловік працює стоматологом і до Злати прискакав на коні з букетом квітів. У Романа є в житті приклад гарних міцних стосунків – його батьків, які прожили у шлюбі понад 30 років.

Ще одним кандидатом на руку й серце співачки став підводний дайвер Андрій. Він жив в Америці, Таїланді, а ще у Мексиці, йому 37 років. Чоловік має свій бізнес в ІТ-сфері. Цікаво. що заради участі у проєкті він відмовився від міжнародних змагань.

Спробує поборотися за Злату ресторатор з Лондону. Вінченцо — 31 рік. Він — простий хлопець з Чернівців, який у рідному місті працював офіціантом. Чотири роки тому чоловік вирішив докорінно змінити своє життя і переїхав з України до Великої Британії.

Але це ще не всі учасники. За правилами реаліті їх всього буде 15. Цікаво на кого ж зверне увагу Огнєвіч. У мережі також ходять чутки про те, що у проєкті також візьмуть участь блогери. Втім, час покаже, хто зможе полонити серце норовливої співачки.

Радимо також згадати історію кохання першої української холостячки Ксенії Мішиної: