|
31.08.2021 23:19

Юрій Горбунов має інший дім: Катя Осадча про нього знає, але ніяк не коментує примху чоловіка

Юрій Горбунов спантеличив мережу зізнанням щодо своїх приорітетів.

Здається, що відомий український телеведучий Юрій Горбунов взяв від життя усе: прекрасно дружину, яка є дуже популярною в Україні, двох спадкоємців та велику кількість грошей. Зіркове подружжя придбало елітний будинок і продовжує займатися улюбленою справою. Але виявилося, що це не все. Виявляється, у Юрія Горбунова є другий дім.

Другий дім Юрія Горбунова

Так, нещодавно телеведучий опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свою фотографію, на які він постав в улюбленій автівці. Виявляється, що для нього ця машина дещо більше, ніж транспортний засіб.

Юрій Горбунов, не соромлячись, назвав залізного коня своїм другим домом. Доволі дивна заява, зважаючи на той факт, що у чоловіка і так два, а то й три домівки: там де він живе з дружиною, дім батьків, і можливо місце, де він проживав з колишньою обраницею Людмилою та падчеркою.

Так чи інакше, Юрій Горбунов публічно розставив прорітети, показавши, що на першому місці його родина, а на другому його улюблена автівка.

Нагадуємо, що декілька тижнів тому Юрій Горбунов вдруге став батьком. У телеведучого знову народився синочок. Для його дружини Каті Осадчої це вже третій син. Жінка також народила первістка від політика Олега Поліщука Іллю, і від Юрія Горбунова синочка Івасика.

Ім’я третього спадкоємця зірка поки що на розсекретила, але малюк вже повним ходом світиться на особистих сторінках знаменитостей в Instagram. Тож цілком імовірно, що дуже скоро подружжя зробить публічними обох своїх дітей, адже Івасик вже показав своє миле личко.