|
06.09.2021 12:46

Ольга Навроцька напружилася: партнеркою соліста ТНМК Фагота на “Танцях з зірками” стала його колишня

Соліст гурту ТНМК Олег Михайлюта, більш відомий за сценічним псевдонімом Фагот, став одним з учасників нового сезону "Танців з зірками".

Несподівано для армії своїх фанатів Фагот прийняв виклик щодо участі в танцювальному шоу, де партнеркою по паркету стала його колишня дівчина – Катерина Тришина. 12 років тому вони разом вже танцювали у проєкті “Танцюю для тебе”, тоді між ними і зав’язалися романтичні стосунки.

Катерина Тришина і Фагот на паркеті Танців з зірками

Співак зізнався, що в глибині душі зрадів партнерці, бо їх багато чого поєднує. Як Олег сказав у першому відео щоденнику:

“Конект, він нікуди не дівається. Він був і він є”.

Олег Михайлюта

А ось заява Катерини має схвилювати обраницю Фагота Ольгу Навроцьку:

“Мені здається, що ми дуже симпатичні разом. А там подивимося, як воно складеться”.

Катерина Тришина

Вже більше 10 років Михайлюта перебуває у стосунках з відомою дизайнеркою, але одружуватися пара не поспішає. Так само, як і заводити спільних дітей. Ольга не горить бажанням народжувати. По-перше, через немолодий вік, а по-друге, вона чайлдфрі. Фагот же встиг стати батьком сина Микити. Хлопчику вже 11.

Олег Михайлюта з сином

З матір’ю спадкоємця Олег розійшовся ще до його появи на світ. Причому від неї Михайлюта пішов якраз до Навроцької. Вагітність музиканта не спинила, оскільки він дуже сильно закохався в Ольгу. Дизайнерка не приховує, що їй тоді було складно, але коханий повів себе як справжній чоловік.

Ольга Навроцька

Не дивлячись на цей непростий любовний трикутник, Фагот не покинув колишню саму з немовлям. Він допомагає їй фінансово, приймає участь у вихованні Микити,  а також регулярно проводить з ним час.