Ольга Навроцька про те, чому за 12 років разом з Фаготом вони не одружилися та не народили дітей: “Не хочу”

Соліст гурту ТНМК Олег Михайлюта, він же Фагот, вже 12 років щасливий з дизайнером Ольгою Навроцькою, проте спільних дітей у них до сих пір так і не з'явилося.

Навроцька і Михайлюта познайомилися на 30-річному ювілеї телеведучої Маші Єфросиніної. Ось як це описала Ольга в програмі “Зірковий шлях”:

“Я ніколи не звертала на Олега увагу як на чоловіка до цього. Він на мене — не знаю, до речі, треба це обговорити”.

На той момент музикант знаходився в інших відносинах, причому та дівчина була від нього вагітна, але це його не зупинило, і він від неї пішов, оскільки безповоротно закохався у Навроцьку.

Фагот з колишньою дівчиною, яка народила йому сина
Фагот з колишньою дівчиною, яка народила йому сина

Тут же варто відзначити, що сина, який з’явився на світ, Фагот не кинув — він визнав Микиту і регулярно з’являється в його житті.

“Складно мені було, звичайно, але вже це було, це сталося. В принципі, те як він себе повів в цій ситуації — прекрасно, і як він себе веде як батько — це викликає тільки повагу. Звичайно, у мене є якісь свої внутрішні жіночі питання, але він в цій ситуації прямо розумничка”, — зізналася дизайнер.

Ольга Навроцька в програмі Зірковий шлях
Ольга Навроцька в програмі Зірковий шлях

Вийшло так, що Михайлюта вже реалізувався як батько, на відміну від коханої, але вона цьому тільки рада, оскільки сама народжувати не горить бажанням. За її власними словами, вона чайлдфрі, хоча Олег був би тільки радий виховувати дитину разом з нею:

“У мене, в принципі, вже і вік такий, що вже це важкувато зробити, і є певні… Ну ось ні, не моя тема. Кожному своє”.

Олег Михайлюта з сином Микитою
Олег Михайлюта з сином Микитою

При цьому Ольга не зарікається та не виключає, що жага материнства може колись і з’явиться. До РАГСу пара теж не поспішає, притому що Фагот одного разу вже робив пропозицію Навроцькій, на яку вона не відповіла згодою:

“З Олегом так сталося, що це з самого початку не було в цілях у мене вийти за нього заміж. Я думаю, що, наприклад, якби ми напилися десь в Лас-Вегасі і пішли одружилися, це мені сподобалося б, а так… Ні, не хочу. Мені здається, що це дійсно якась вже відживша історія”, — підсумувала Ольга.

Фагот і Ольга Навроцька
Фагот і Ольга Навроцька

Схожі статті