|
06.09.2021 13:10

Лілія Ребрик полишила чоловіка та доньок: на кого телеведуча бездумно проміняла теплий сімейний затишок?

Лілія Ребрик відправилася у маленьку поїздку без своєї родини. Усі деталі в статті.

Лілії Ребрик вдається поєднувати не тільки роботу і родину, але й різні види професійної діяльності. Телеведуча та акторка в одній особі вміло балансує між своїми обов’язками і встигає усе. Про неї справедливо можна сказати, що вона сучасна успішна жінка, яка відповідає образу, який зараз є дуже популярним у соціальних мережах.

Лілія Ребрик і Андрій Дикий

Лілія Ребрик покинула родину

З початком театрального сезону трупа Лілія Ребрик почала гастролі Україною. Тому відома українська акторка була вимушена на час попрощатися з родиною та відправитися у робочу поїздку. Про це стало відомо з публікації на особистій сторінці Лілії Ребрик в соціальній мережі Instagram.

Скріншот сторінки Лілії Ребрик

Свою подорож акторка зафіксувала у Хмельницькому, де вона брала участь у виставі по Миколі Гоголю “Ревізор”. Зірка опублікувала декілька кадрів з глядацького залу, щоб показати як проходять виступи.

Тим часом її зірковий чоловік, відомий хореограф і танцюрист Андрій Дикий залишився з доньками Діаною та Поліною. Зважаючи на батьківські навички чоловіка, можна навіть не хвилюватися за дівчат, які знаходяться у надійних руках.

Варто відмітити, що за період карантинних обмежень родина переїхала з Києва до передмістя. Тепер зірки живуть у своєму маєтку та насолоджуються природою. Лілія Ребрик розповідала, що вони настільки звикли до життя поза містом, що не хочуть повертатися у звичний для них ритм. Зараз сім’я живе вп’ятьох: Лілія, Андрій, дві доньки і їхній улюбленець Діксі, який за декілька років став повноправним членом родини.