Вагітна Лілія Ребрик вслід за Наталією Могилевською показала живіт: чекає на великого карапуза

Лілія Ребрик змогла завоювати любов майже всіх українців, але й подарувати свою власним дітям. Якою ведуча стала матір'ю?

Лілія Ребрик не приховує свого щасливого материнства. Жінка із задоволенням ділиться з прихильниками світлинами та відео з життя своїх малюків. Втім, у цьому матеріалі ми розповімо про “нову” вагітність жінки та її почуття під час цього ніжного періоду.

Лілія Ребрик з сім'єю
Лілія Ребрик з сім’єю. Фото взято на просторах мережі. 

Виявляється Лілія вагітна втретє! Втім, при надії зірка телеекрану була лише для зйомок. Річ у тім, що Ребрик знімається у комедійному серіалі “Папаньки”, де у 3-му сезоні і буде грати жінку, яка очікує появи немовляти. До речі, з’явилося нове фото з моменту серіалу, де Лілія з’являється з великим животом.

Лілія Ребрик показала себе на зйомках серіалу “Папаньки”. Фото взято на просторах мережі.

За словами Лілії, її настигла іронія долі під час участі у цьому творчому проекті. Річ у тім, що під час зйомок другого сезону, зірка і дійсно була при надії.

За сюжетом її героїня не повинна була чекати на дитину, втім у реальному житті, подружжя Лілії Ребрик та Андрія Дикого знало, що у них буде друга донечка. Телезірка зізнається, що процес фільмування другого сезону став для неї справжнім випробуванням. Вона відчувала токсикоз, а ще було важко відігрувати ті сцени, де їй доводилося їсти.

Лілія Ребрик та її чоловік Андрій Дикий
Лілія Ребрик та її чоловік Андрій Дикий. Фото взято на просторах мережі. 

Через те, що її організм став сприймати запахи більш чуттєво, Лілію просто відвертало від різних страв. Втім, на камеру довелося відігрувати так, наче нічого і не було.

На цей раз грати у кадрі вагітну жінку дуже сподобалося Ребрик. Не вся знімальна група навіть знала, що живіт бутафорський.

Схожі статті