|
06.09.2021 14:15

Таюне ахне: Олег Винник записав відеозвернення, у якому натхненно розповів про свою безумну любов

Відомий український співак Олег Винник на радість численним шанувальницям опублікував у соцмережах несподіване відеозвернення.

Олег Винник вже не перший рік уникає від журналістів питань щодо особистого життя. Він воліє залишати його особистим і не виносити на загальний огляд, однак публіка вже давно впевнена, що дружиною головного вовка країни є його бек-вокалістка Таюне (Таїсія Сватко). Подейкують, що пара одружилася ще студентами. Згодом у них народився син, якому вони облаштували життя у Німеччині, де Олег ще до сценічної кар’єри в Україні був зіркою мюзиклів.

Таюне

Не зважаючи на таку кількість фактів, Винник і Таюне продовжують мовчати та не давати ніяких коментарів з приводу подібних чуток. Цікаво, що незліченна кількість прихильниць співака хоч і мріє опинитися на місці його коханої жінки, вони все одно так само сильно люблять Таїсію, як і самого Олега. Дійсно, як пара вони виглядають дуже гарно і гармонійно.

Олег Винник і Таюне

На цей раз артист неабияк розбурхав своїх фанатів важливою новиною. Так, у себе в Інстаграмі Винник опублікував відеозвернення до львів’ян:

“Любий Львів! Я так за тобою заскучав. Ми давно вже, до речі, не бачились. До концерту залишається менше місяця. Так що, дівчата, беріть хлопців, хлопці, беріть дівчат, сім’ї, діти, онуки, всі-всі-всі до Винника на концерт. “Безумна любов” буде тільки один-єдиний раз. Люблю, чекаю. Ви самі знаєте – щастя багато не буває”, – сказав Олег.

Звісно, на сцену він вийде не сам, а зі своєю чарівною супутницею – квіткою Таюне. Але вона – не єдина, з ким Виннику приписували роман. Детальніше про це у наступному відео: