|
06.09.2021 15:11

Дзідзьо не дає спокою колишній дружині Славії після несподіваного розлучення: “Моя любов”

Відомий український співак Дзідзьо поділився у соцмережах цікавим відео, на яке також відреагувала його колишня дружина Славія.

Про розлучення DZIDZIO та Slavia після 20-річних стосунків стало відомо навесні 2021-го. Якщо Михайло Хома був небагатослівним, то Ярослава згодом після розставання почала давати безліч інтерв’ю, в котрих не уникала питань щодо шлюбу з артистом. За її словами, чоловік був проти її сценічної кар’єри, саме тому вона так довго знаходилася в його тіні, але зараз співачка активно зайнялася творчістю та поступово підкорює українського слухача.

Slavia

Дітей за увесь цей час разом у пари не з’явилося, а нещодавно в мережі поповзли чутки про їхнє возз’єднання. Приводом для цього став допис Дзідзьо, у якому він розповів про куплену квартиру неподалік від Києва, а Славія у коментарях подякувала колишньому за здійснення її мрії.

Шанувальники одразу ж почали писати, що зірки помирилися і зійшлися, хоча дехто також звинуватив їх у фейковому розлученні заради піару та підвищення популярності. Ярослава пообіцяла трохи згодом прокоментувати ситуацію, але наразі вона продовжує інтригувати публіку.

DZIDZIO та його колишня дружина Slavia

Так, у себе в Інстаграмі DZIDZIO показав кадри зі свого виступу у Бердичіві – на честь дня народження місцевого пивзаводу співак виконав зі сцени пісню “Моя любов”.

Slavia знов не промовчала та засвітилася серед коментаторів:

“Допиши пісню про пиво, що ти колись почав…”.

Коментар Славії під публікацією Дзідзьо

Усе вказує на те, що між екс-подружжям залишилися якщо не романтичні, то достатньо хороші дружні стосунки. Втім, фанати не втрачають надії знову побачити їх у якості пари, і допоки знаменитості цього не заперечують, фантазію аудиторії не приборкати.