|
07.09.2021 20:51

Зі Златою Огнєвіч зрозуміло: хто б ще міг стати Холостячкою – Леся Нікітюк, Марина Боржемська та інші

Вони відомі, успішні, але досі не знайшли свою половинку. Хто з зірок може стати наступною Холостячкою?

Здається, ці популярні жінки мають все: впливовість, безліч прихильників, медійність. Якщо забажають можуть отримати все, але не знайшли одного – родинного щастя.
Проєкт “Холостячка” дарує шанс кожній знайти обранця. Через свій нетиповий формат шоу з роками набирає популярність. Хто ж може бути його наступною героїнею?
Марина Боржемська могла б спробувати свої сили. Зірка пережила непросте розлучення, але вже готова відкритися світу. Вона навіть ходила на побачення.

Марина Боржемська

Також роль Холостячки може пасувати Аллі Мазур. Досі не зрозуміло чи у стосунках зірка “плюсів”. Так, вона має сина, але батька не схотіла розкривати. Цікава б історія могла вийти для телепроєкту та справжня руйнація стереотипів.

Алла Мазур

Ще одна холостячка є на прикметі: Слава Камінська. Артистка розлучена, але має всі шанси відчути себе ще раз щасливою дружиною. Досі і співачка, і її вже екс-обранець мають різні версії причин розриву стосунків. Та зараз знаменитість з головою пірнула у виховання дітей та кар’єру.

Слава Камінська

У дівках засиділася і Леся Нікітюк. Телеведуча не приховує того, що хоче заміж, але йти на проєкт “Холостячка” чомусь соромиться. Зірка каже, що через високий зріст буде негармонійно виглядати серед претендентів на руку і серце.

Леся Нікітюк

Ще одна претендентка, яка б могла просто здобути космічні рейтинги – Таїсія Сватко. Подружка Олега Винника досі не бажає зізнатися у тому, що вона відчуває до Головного вовка країни. Зірці 47 років і її сімейний стан – справжня загадка. Цікаво, яких би їй підібрали наречених…

Таюн