“Дуже люблю”: Олег Винник залишився без таємної дружини Таюне, але натомість заговорив про почуття

Олег Винник зробив чергове зізнання для шанувальників. Всі деталі в статті.

Останнім часом мережею ширяться чутки про те, що вірна супутниця Олега Винника, його талановита бек-вокалістка Квітка Таюне покинула свого патрона і більше не виступає з ним. Плітки почалися з того, що зірка не була помічена поруч з виконавцем на багатьох його концертах під вас гастролей. Однак, час від саму вона все ж таки часу від часу з’являлася у полі зору аудиторії, вгамовуючи страхи фанатів.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Однак, на концерті до Дня незалежності її помітно також не було. Що стало причиною відсутності бек-вокалістки достовірно невідомо. Але варто відмітити, що Винник прекрасно впорався і без неї.

Чергове зізнання від Олега Винника

Не так давно Олег Винник говорив, що не відкриває особистих речей тому, що хоче, щоб його цінували за його творчість і талант, а не брудну білизну. Цим він відрізняється від багатьох артистів, і це змушує глядача його поважати. Але все ж таки чимось він ділиться.

На концерті, який пройшов без Квітки Таюне, Олег виконав хіт Христини Соловій “Тримай”, який полонив серця не тільки українців, але й самого артиста. Винник зізнався, що дуже любить, коли легендарні пісні звучать по-новому.

З ним згодні і його вовчиці, які вважають, що Олег виконав композицію навіть краще, ніж вона звучить в оригіналі. Звісно,це суб’єктивна думка фанаток, для яких творчість Винника має особливе значення в їхньому житті.

Нагадуємо, що бек-вокалістка Олега Винника Таїсія Сватко вважається його таємною дружиною. Інсайдери поговорюють, що пара одружилася ще за студентських часів і навіть має спільного сина, який проживає наразі за кордоном. На превеликий жаль, Олег Винник ці чутки підтверджувати не бажає.

Схожі статті