|
09.09.2021 22:44

Зовсім не колишня дружина Олена Мозгова: Пономарьов показав красуню, від якої тепер не може відірватись

Олександр Пономарьов показав, хто володіє його увагою.

Олександр Пономарьов має доволі бурхливе особисте життя. І це не дивно, адже він — талановитий чоловік з харизмою та романтичним репертуаром. Після багатьох років, прожитих з Оленою Мозговою та Вікторією Мартинюк у життя Олександра почали приходити різні жінки, але жодна з них не затрималася надовго. Однак, у виеонавця є улюблениця, яка здатна втримати його увагу.

Красуня Олександра Пономарьова

Нещодавно на особистій сторінці Олександра Пономарьова в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія, на якій співак постав поруч зі своєю собачкою породи ши-тцу.

Артист ніжно називає її “Ши” і постійно демонструє її красу своїм підписникам. Варто відмітити, що Олександр Пономарьов не єдина українська зірка, яка багато уваги приділяє своїм улюбленцям. Так, Ектор Хіменес-Браво, Леся Нікітюк та Єгор Гордєєв також не можуть і дня прожити без своїх собак.

Нагадуємо, що не так давно Олександр Пономарьов дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповів, що стало причиною його розриву з Оленою Мозговою. На відміну від продюсерки, зірка наполягає на фізичній зраді жінки, яка і стала фіналом їхнього подружнього життя. Олена Мозгова відреагувала на цю заяву бурхливо. Екс-дружина Пономарьова опублікувала на особистій сторінці у Facebook публічне звернення до Олександра з проханням більше ніколи її не згадувати.

Чим закінчився конфлікт між зірками достовірно невідомо, адже вони не стали обговорювати вчинок артиста публічно. Цілком можливо, що звернення Олени залишилося без відповіді.