Родина Насті Каменських і Потапа чекає на поповнення? Співачка більшає на очах: “Маленький Потапенко”

Настя Каменських неабияк заінтригувала мережу вагітним животом.

Тривалий час Настя Каменських намагається побороти зайву вагу. Ні для кого не секрет, що співачка схильна до неї, і постійно контролює свої параметри. Втім, через останні події артистка не змогла тримати себе у руках і допустила деяке відхилення від власної норми. Принаймні, саме так зірка пояснює свій теперішній стан.

Настя Каменських можливо вагітна

Через те, що Настя веде публічний образ життя, вона вимушена постійно підігрівати інтерес до себе завдяки публікаціям соціальній мережі Instagram. Навіть, якщо вона знаходиться не у формі. Так, нещодавно вона виклала відеоролик з виступу, який відбувся під час гастролей. Деякі кадри породжують питання стосовно можливої вагітності Каменських.

Так, деякі коментатори, не приховуючи своїх підозр, поділилися думкою про вагітність Насті з іншими. Однак, інші вважають, що Каменських просто перестала за собою стежити.

Скріншот коментарів під публікацією Насті Каменських

Варто відмітити, що імовірність майбутнього поповнення у родині Олексія Потапенка та Насті Каменських підвищує вік співачки, який цього року досяг цифри 34. Сам продюсер не приховує, що мріє про велику родину, і ще 3 спадкоємців. Співачка також напроти малюка, але пара з якоїсь причини, досі не наважилася на цей крок.

Настя Каменських не так давно перебуває у ролі сольної співачки, тому можливо, що вона відкладає материнство через музичну кар’єру, яка почала розвиватися без участі її чоловіка. Тиск від аудиторії щодо бажаною вагітності Настю Каменських не особливо турбує, але вона не приховує, що іноді фанати перегинають з цим питанням.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.