|
13.09.2021 12:23

Катерина Осадча та Юрій Горбунов зізналися, що дуже хочуть дівчинку: після сина Данила народиться і донечка

Катя Осадча зізналася, що здогадки фанатів були правдивими.

Декілька тижнів тому відома українська телеведуча, зірка програми “Світське життя” Катерина Осадча стала мамою втретє. Свого первістка зірка народила на 21-му році життя. Хлопчика назвали Іллею. Шлюб з політиком, від якого майбутня журналістка народила сина протривав недовго, і незабаром родина зруйнувалася. Спочатку дитина проживала разом з матерію, а коли досягла усвідомленого віку, переїхала до батька та його нової обраниці.

Катя Осадча до та після розлучення

Натомість Катя Осадча знайшла своє кохання лише через 15 років в особі свого партнера Юрія Горбунова. Про це стало відомо лише тоді, коли живіт телеведучої округлився і приховувати той факт, що її особисте життя налагодилося не було сенсу. Через декілька місяців народився другий син Осадчої та первісток Юрія Горбунова Іван.

Третій син Данило та бажання мати доньку

З плином часу телеведуча захотіла мати доньку і наважилася на третю вагітність. Про бажання стати матір’ю дівчинки вона повідомила після народження Данила. Однак, зіркове подружжя зізналася, що не планували зачаття, і воно сталося несподівано для них.

Катя Осадча з синами

Тепер телеведуча офіційно мати 3 хлопців. Втім, бажання мати донечку у зіркових батьків не пройшло.

Зараз тележурналістці 38 років, і хтозна, можливо вона через декілька років наважиться на ще одну спробу, яка у цей раз увінчається успіхом.

Так чи інакше, Катя та Юрій не можуть стримати свого щастя через народження Данила Горбунова. На усіх святах та вечірках вони говорить лише про його появу і присвячують йому привітання на днях народженнях, публікації в соціальній мережі Instagram та навіть згадують дитину в інтерв’ю.