|
13.09.2021 16:58

“Теж хочу бути щасливою”: Тоня Матвієнко чесно відповіла, чому розбила колишню родину Арсена Мірзояна

Відомі українські виконавці Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян вже давно разом, але їхні стосунки почалися зі зради.

Історія кохання Тоні і Арсена почалася на “Голосі країни”, куди 10 років тому вони обидва пішли заради кар’єри, а зустріли одне одного, хоча і парою співаки стали далеко не одразу. А коли про роман Матвієнко і Мірзояна стало відомо широкому загалу, доньку народної артистки Ніни Матвієнко нарекли розлучницею і коханкою. Мовляв, це саме вона відбила чоловіка в іншої жінки – Арсен на той момент був одруженим.

Колишню дружину Мірзояна звати Анна, у пари підростають двоє синів – Артем і Влад. В одному зі своїх інтерв’ю виконавець зізнавався, що майже рік виношував у собі думку про те, щоб піти з родини до Антоніни. Або ж взагалі не робити цього і забути про почуття.

Арсен Мірзоян з синами від першого шлюбу

Врешті-решт, Арсен вирішив, що правильніше буде нікого не мучити та зізнався жінці, що закоханий в іншу, хоча і наважитися на цей крок було важко.

Арсен Мірзоян з колишньою дружиною і Тонею Матвієнко

Коли вони з Матвієнко тільки-но почали виходити в світ разом, з ними у рамках програми “Світське життя” поспілкувалася Катя Осадча, яка спитала у Тоні, чи відчуває вона свою провину у тому, що розбила сім’ю Мірзояна:

“Значить сім’я була недостатньо щаслива. Я теж себе люблю і теж хочу бути щасливою”, – прокоментувала тоді співачка.

Весілля Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна

Зараз Антоніна і Арсен відкладають гроші на власне житло, адже живуть вони разом з Ніною Митрофанівною, а також виховують спільну доньку, названу на честь знаменитої бабусі.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька

Що стосується відносин Мірзояна з колишньою дружиною, то вони спілкуються, співак допомагає фінансово і часто бачиться з дітьми, а спільне майно при розлученні він переписав на Анну.