Арсен Мірзоян показав, чим його годує Тоня Матвієнко: теща Ніна Митрофанівна готувати не навчила

Український співак Арсен Мірзоян одружений на дочці народної артистки Ніни Матвієнко Тоні, але цей шлюб для нього не перший, а значить є з чим порівнювати.

Арсен і Тоня познайомилися завдяки шоу “Голос країни”, куди обидва пішли заради співочої кар’єри, але в підсумку знайшли справжнє кохання. Хоча як не дивно, починалося все з образи – Матвієнко зачепила Мірзояна тим, що на першій спільній репетиції привіталася з усіма, крім нього. Втім, пізніше вони подружилися, підтримували одне одного, радилися.

Коли через півроку проєкт закінчився, закінчилося все – спілкування, співробітництво, виступи. Але майбутньому подружжю здалося, що глядач чекав продовження. Так вони організували тур по Україні, але й після нього все знову обірвалося. Втрутилася доля.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко

В інтерв’ю журналу Лиза Тоня розповіла, що для чергового кліпу їм потрібна була хороша погода, а дощі йшли, не припиняючись. Довелося знімати в павільйоні. Тоді кліпмейкер, нічого не знаючи про життя Матвієнко, заявив, що хотів би змінити сценарій, щоб в ньому знявся Мірзоян. Було це в кінці 2012-го.

Ті зйомки змінили багато чого, але до зізнань у любові було ще далеко, адже Арсен був одружений. Саме тому для обох відносини були забороненою темою. Близько року співак жив в роздумах – може, передумає, може, це не серйозно. Проте почуття виявилися сильнішими – він прямо сказав тепер вже колишній дружині, що закоханий в іншу і пішов з сім’ї.

Арсен Мірзоян
Арсен Мірзоян

На Матвієнко Мірзоян одружився у 2017-му, коли їхній спільній доньці Ніні було півтора року. Після того, як хвиля публічного засудження пари стихла, вони почали ділитися деякими подробицями спільного життя.

Весілля Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна
Весілля Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна

На цей раз Арсен показав у соцмережах свою вечерю перед сном, і це не кулінарні шедеври з-під рук Тоні, а покупні солодощі.

Варто зазначити, що раніше дочка Ніни Митрофанівни відкрито зізнавалася, що не любить готувати. У їхній родині за підготовку відповідає Мірзоян.

Схожі статті