|
13.09.2021 22:13

Як виглядає будинок Павла Зіброва: багаті хороми в італійському стилі посеред простого українського села

Павло Зібров - вирізняється не тільки вусами, а відмінним смаком в інтер'єрному дизайні. Лише подивіться, який у нього маєток.

Павло Зібров гордо носить звання “головних вусів” країни. Чоловік став одним з найпопулярніших співаків ще у 1990-х роках та досі його душевні прості пісні зачаровують навіть сучасні покоління.

Попри свій шалений успіх, артист ніколи не вихвалявся статками чи гонорарами. Його ніколи не бачили у вичурних брендових речах чи з дорогезними аксесуарами. Стиль Зіброва – це скромний класичний костюм та туфлі у тон. Втім, і цій зірці є чим похвалитися.

Має співак справжній Лувр. Щоправда, не паризький, а український, у селі Ходосівка.

Павло Зібров

Будинок знаходиться лише за 7-м кілометрів від столиці: достатньо зручно, адже можна і справи вирішити, і за містом відпочити. Хоча, як у справжнього господаря, у Павла завжди повно справ.

Маєток Павла Зіброва

На перший погляд, садиба Зіброва мало чим відрізняється від інших будинків, але у середині все виконано у стилі ампір. Прикрашає стелю чарівна люстра з Італії – гордість родини. Дизайн розробляла дружина Марина. Чоловік відзначає, що його кохана має відмінний смак. Навіть друзі запрошують її придумати стиль для оселі.

Павло Зібров вдома

А як філігранно підібрані скульптури з мармуру у маєтку музиканта! Серед розваг, є у садибі власна більярдна кімната. За словами знаменитості, у його домі відмінно працюється над піснями та віршами. Заглядають на вогник до нього імениті поети.

Скульптури Павла Зіброва

Пишається також Павло власним острівцем. Туди ходить на рибалку усамітнюватися та відпочивати від робочих та побутових справ.

Якщо вам небайдужа тема маєтків зірок, радимо подивитися цікавий сюжет про замок Алли Борисівни.