|
14.09.2021 11:53

Як виглядає перший чоловік Тоні Матвієнко, від якого вона народила в 17: щасливими не назвеш

Тоня Матвієнко народила першу доньку в 17 років, однак стосунки з першим чоловіком абсолютно не склалися. Чому так сталося?

Тоня Матвієнко сьогодні виглядає не лише успішною співачкою, а й щасливою мамою та дружиною. Вже чотири роки вона заміжня за виконавцем Арсеном Мірзояном, з яким виховує доньку Ніну.

Їх називають однією з найбільш ідеальних пар українського шоу-бізнесу. Проте Тоні довелося пройти через вельми болючий досвід стосунків, щоб навчитися на помилках та побудувати щасливу родину.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко

Про свого першого чоловіка артистка практично ніде не згадує. За її словами, вони розійшлися неспокійно, зі скандали і навіть через багато років навіть не вітаються один з одним.

Тоня приховує його ім’я, тому знайти фото першого обранця Матвієнко практично нереально. Проте можна подивитися на першу доньку артистки Уляну, яка, за словами самої  виконавиці, схожа на тата.

Тоня Матвієнко з донькою Уляною

Можливо, стосунки не склалися через юний вік та недосвідченість закоханих. Пара почала зустрічатися в досить юному віці — в 16 Тоня дізналася про вагітність, а в 17 народила первістка. Хлопцеві тоді було 23.

Матвієнко зізнавалася, що дуже боялася зізнатися рідним про ранню вагітність, особливо батькові. Проте родина виконавиці з теплом прийняла новину про поповнення. Цікаво, що бабуся Тоні, на честь якої її й назвали, також завагітніла в 16, а народила в 17.

Стосунки з першим чоловіком почали псуватися вже в перші місяці народження Уляни. Хоча пара прожила в шлюбі 10 років. Але новий чоловік Арсен Мірзоян прийняв дівчинку як рідну і зараз бере активну участь у її вихованні.