(Відео) Тоня Матвієнко ніжно притулилася до нового кавалера: чоловік молодший за Арсена Мірзояна

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вважають зразковою парою шоу-бізнесу. Та чи дійсно це так?

Для Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна їх шлюб став другим у житті. Кожен зі співаків мав навіть дітей. Проте, жодні обставини, жодні чутки не змусили люблячі серця відмовитися від ідеї бути разом.

Весілля Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна
Весілля Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна

Щаслива була і Ніна Матвієнко: нарешті її донька знайшла свою половинку. Втім, із розвитком сольної кар’єри Антоніни, у її житті ставало дедалі більше корисних знайомств та медійних персон. Так артистку все частіше стали помічати у компанії молодого красеня, на ім’я Роман. На відео нижче двоє: молодий блондин в обіймах Матвієнко-молодшої.

“Душа вже не болить”, – натхненно пише хлопець.

Хлопця на відео звуть Роман Скорпіон. Він композитор та співак зі Львівщини. Йому 31 рік і творчий шлях дався непросто. Чоловік рано осиротів, але не опустив рук та почав виборювати собі місце у шоу-бізнесі. За ліричні пісні та образ фанати навіть прозвали його другим Олегом Винником.

З Тонею Матвієнко його пов’язують робочі стосунки, хоча їх кілька дуетних пісень своєю щирістю почуттів можуть наштовхнути і на інші думки. Також зірки провокували фанатів спільними сміливими відео та фотографіями.

Відомо, що у Романа є родина. Після кончини матері він взяв на себе зобов’язання виховувати всіх своїх братів та сестер, а ще допомагати їм матеріально. Артист з багатодітної родини: всього у нього 5 родичів. Зараз веде активну концертну діяльність, гастролюючи крупними містами.

Схожі статті