|
14.09.2021 13:49

Ектор Хіменес-Браво взяв за руку прекрасну українку та розповів, про кого піклується: “Увагу віддаю їй”

Ектор Хіменес-Браво давно інтригує Україну своїми зізнаннями. Що розповів шеф-кухар на цей раз?

Ектор Хіменес-Браво вже декілька тижнів інтригує мережу своєю таємничою обраницею. На цей раз шеф-кухар не хоче показувати свою дівчину, так як боїться, що публічность знову може зруйнувати його особисте життя. Це болюче питання для кулінара, який порвав вже з двома нареченими.

Чергове зізнання Ектора Хіменеса-Браво

Нещодавно на особистій сторінці Ектора Хіменеса-Браво в соціальній мережі Інстаграм з’явилася нова публікація, у якій він розповів, кому віддає усю свою турботу.

Шеф-кухар розповів, що дуже піклується про Україну, хоча певна частина публіки не хоче цього визнавати і пише йому неприємні речі. Знаменитість серйозно засмучується через звинувачення деяких українців, які намагаються впіймати його на нещирості і досі хоче довести, що він зацікавлений у розквіті держави, в якій веде бізнес.

Варто відмітити, Шо при цьому зірка називав своєю справжньою домівкою маєток у Канаді, де він зараз знаходиться.

На світлині, у дописі до якої він розповів пол свою любов до України, чоловік постав поруч з трьома українками, тримаючи двох із них за руки. При цьому усі були одягнені у вишиванки, в позували на полі.

Знаменитість, до речі, неспокійно реагує на зауваження людей щодо його акценту та недосконалої української мови. Колумбієць при цьому володіє п’ятьма мовами, і прекрасно знаходить спільну мову з іноземцями. Серед обраниць в нього також були представниці різних національностей. Сподіваємося, що шеф-кухар отримає бажане визнання.