71-річний Михайло Поплавський завершує кар’єру ректора та співака: що вплинуло на рішення піти з посади?

Співаючий ректор на цей раз дуже здивував рішенням піти з посади.

Михайло Поплавський є ректором на протязі вже 28 років. Тільки нещодавно українській відомий артист святкував річницю. А вже вчора ввечері стало відомо, що він йде зі сцени та припиняє кар’єру ректора.

Михайло Поплавський не хоче щоб його виносили ногами вперед

Нещодавно Михайло Поплавський дав коротке інтерв’ю Катерині Осадчій у рамках телепередачі “Світське життя”. Саме там він розповів про своє бажання завершити кар’єру в усіх сенсах. Співаючий ректор хоче залишити своє місце молодому спеціалістові. А також пояснив, що не має жодного бажання, щоб його виносили з  його місця роботи ногами вперед. Тобто чоловік усвідомлює, що вже літній і має піти на заслугований відпочинок.

Михайло Поплавський зі студентками
Михайло Поплавський зі студентками

Також співак підкреслив, що завжди треба знати міру та межі. Загалом, артист дав зрозуміти, що просто настав час йому прощатися зі сценою та кріслом патрона.

“Під лежачий камінь не тече, треба рухатися. Але артист повинен своєчасно піти зі сцени під оплески, а не щоб його виносили ногами вперед. Завжди має бути межа та почуття міри”, – прокоментував своє рішення Михайло Поплавський.

Цікаво, а що тепер будуть робити бідні студентки, які звикли завжди супроводжувати пристарілого ловеласа?

Нагадуємо, що нещодавно Михайло Поплавський давав інтерв’ю, в якому розповів про найстрашніший день у своєму житті. Так, співаючий ректор згадав день, коли його коханий син Олександр ледь не загинув в  автомобільній автокатастрофі. Артист досі говорить про цей день зі сльозами на очах і не може прийти до тями.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.