Нова зірка “ТСН” Наталія Островська покинула студію новин: ведуча не пройшла випробовувальний термін?

Чому Наталія Островська покинула роботу в програмі новин?

Наталія Островська вже більше місяця працює у програмі новин і, здається, вона дуже успішна у цій справі. Але вона попереджала користувачів, що, можливо, не затримається на цій посаді і перші ефіри для неї найважливіші, так як це свого роду випробовувальний термін.

Наталія Островська

Наталія Островська покинула студію

Нещодавно новоспечена телеведуча опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії з подорожі, у яку вона нещодавно відправилася. Судячи з усього, зірка взяла відпустку після декількох тижнів роботи.

Скріншоти сторінки Наталі Островської

Дівчина ніяк не пояснила обставини своєї подорожі, але залишається сподіватися, що вона повернеться в ефіри і буде, як і раніше радувати українців своїм талантом та красою.

Варто відмітити, що аудиторія дуже тепло прийняла нову зірку програми новин. На дівчину активно стали підписуватися у соціальних мережах, а також цікавитися її особистим життям. Наталія Островська натомість не переховується від фан-бази, яка починає стрімко рости, а навпаки обіцяє розповісти усе по порядку. Мовляв, просто необхідно набратися терпіння.

Так, тележурналістка вже встигла розповісти про те, як потрапила на телебачення, а також зізналася, що заміжня і влаштувала весілля на день народження свого чоловіка. Вона навіть поцікавилася у підписників, чи не вважають вони це егоїзмом, адже вона навпаки діяла, виходячи з альтруїстичних намірів. Колеги Наталі Островської і також її дуже підтримують і постійно звертають увагу своєї аудиторії на новеньку в колективі. Це також допомагає дівчині отримати популярність.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.