Наталія Островська — нова зірка “ТСН”: хто ця юна дівчина та чиє місце з телеведучих вона зайняла?

В програмі новин "ТСН" з'явилася нова ведуча. Хто вона та чиє місце зайняла? Усі деталі у статті.

Наталія Островська — нова зірка програми новин “ТСН” на телеканалі “1 + 1”. Молода дівчина одразу привернула до себе увагу, з’явившись у студії та провівши свій перший прямий ефір.

Хто вона?

Ті глядачі, які дивляться новини щодня,  добре знайомі з цією тележурналісткою. Довгий час Наталія працювала репортером і має великий досвід роботи у прямому ефірі. На інтернет-платформі ви також можете знайти безліч статей, які написала Островська. Знайомство Наталії зі студією “ТСН” розпочалося у 2018 році завдяки екскурсії.

Зараз дівчина висвітлює новини вранці і займає ефірний час Марічки Падалко. Наразі ніхто з ведучих не склав свої обов’язки, але у зв’язку з відпустками та робочими поїздками по містах України студія мала потребу в професійній журналістці. Як робота ведучих буде розподілятися надалі стане відомо найближчим часом.

Особисте життя Наталії

За словами Островської, вона заміжня. Дівчина вийшла заміж три роки тому. Дітей у коасуні поки що немає. Нова зірка не надто полюбляє ділитися особистим і робить наголос саме на професійну частину свого життя. Наталія обожнює подорожувати.

Варто відмітити, що поки її особиста сторінка в соціальній мережі не наповнена фанатами, але на журналістку вже активно звертають увагу. Так, останні два дні вона активно приймає привітання та компліменти від колег. Соломія Вітвіцька вже звернула своїх підписників на юний талант.

Сподіваємося, що Наталія, як і інші ведучі програми новин затримається на новій посаді надовго.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.