|
19.09.2021 16:54

Через які проблеми у сім’ї Ольга Сумська покинула колишнього чоловіка Євгена Паперного та пішла до Борисюка

Ольга Сумська розповіла, як ставився до неї колишній і чим все закінчилося.

Півроку тому колишній чоловік відомої української акторки Ольги Сумської не менш відомий діяч мистецтва Євген Паперний шокував усіх зізнанням про те, як ставився до екс-дружини.

Акторка нарешті відреагувала на цю відверту заяву Паперного й розповіла, що актор піднімав руку було ще до весілля.

Розлучення Євгена Паперного та Ольги Сумської

Ольга Сумська

За словами знаменитості, виною всьому став “зелений змій”, який не давав спокою Євгену Паперному:

“Там було ще раз! Не дай боже, щоб це було щодня. У нас такого не було! Євген Васильович, так, він вживав і, в принципі, і сьогодні може чарку перекинути. Це є така вада, яка притаманна багатьом акторам”, — розповіла Ольга Сумська.

Зірка не звинувачує колишнього чоловіка ні в чому, із розумінням ставиться до цієї ситуації, яка склалася між ними багато років тому. Варто відмітити, що Ольга покинула заможний дім заради бідності з Борисюком. Пара з початку майже поневірялася, але потім колишній чоловік акторка запропонував їм місце у своєму театрі.

У пари залишилася спільна донька Тоня Паперна, яка на даний момент проживає у Москві. Дівчина заміжня і вже має двох дітей. Ольга Сумська довго ставила у провину Євгену, що він абсолютно не цікавиться донькою і майже не бачиться з нею. Паперний цього не заперечує. Каже, що не виконував батьківські обов’язки і шкодує про це.

Ольга Сумська та Євген Паперний

Сама зіркова бабуся на даний момент також дуже рідко бачитися з донькою та онуками. Це дуже засмучує її, але зробити на даний момент з цим нічого не можна. Повертатися назад до України Тоня не має наміру.