|
23.09.2021 09:38

46-річна Наталія Могилевська нарешті одягла фату під марш Мендельсона: “Без жодного сумніву”

Відома українська співачка Наталія Могилевська нечасто ділиться подробицями особистого життя, але і особливої таємниці з нього вона не робить.

Наталія Могилевська володіє неймовірною жіночою харизмою, тож і обранців у її життя було немало. На початку кар’єри у зірки були стосунки з продюсером Олександром Ягольником, на освідчення якого вона відповіла відмовою.

Свою першу весільну сукню виконавиця одягла у 2004 році, коли вийшла заміж за бізнесмена Дмитра Чалого. Втім, шлюб не протримався навіть до першої річниці. З тих пір у якості нареченої Наталя більше не відвідувала РАГС – усі наступні чоловіки були цивільними. Втім, прямо в ефірі шоу “Співають всі!” Могилевська двічі змусила Діму Коляденко дістати зі свого саквояжу фату.

Наталія Могилевська у шоу Співають всі

Так, в останньому випуску проєкту на сцену вийшов запальний кубинський виконавець Марсель Гастон, котрому не вдалося потрапити у фінал, але запам’ятався він суддям надовго. Справа в тому, що ведучий Володимир Остапчук сказав, що співак прийшов на шоу тільки заради того, аби привернути увагу Наталії Могилевської. Мовляв, декілька років тому зірка розбила йому серце.

Марсель Гастон

У відповідь на це поп-діва заявила, що вперше бачить цього чоловіка. В цей час у студії заграв марш Мендельсона і Діма Коляденко дістав фату, яку одразу ж одягнув на голову артистки. Проте, після цього Остапчук зізнався, що пожартував, хоча Наталя навіть почала сумніватися:

“А я вже подумала – може, я забула?!”.

Діма Коляденко одягнув на голову Могилевської фату

Тим не менш, наприкінці випуску таки з’явився учасник, якому дійсно вдалося підкорити серце Могилевської. Ним став 33-річний Євген Прудник, він заспівав пісню “Я люблю тебя до слез”. Вже на цей раз Наталя була б щаслива одягти фату, якби не одне велике “але”:

“Для мене ви – справжній чоловік, і якщо б ви не були одруженим, я б із задоволенням вийшла за вас заміж! Без жодного сумніву!”, – несподівано зізналася Могилевська.

Євген Прудник і Наталя Могилевська