Усі чоловіки Наталі Могилевської, які так і не подарували їй дитину: імена, весільні фото, невідомі факти

В житті української співачки Наталі Могилевської було чимало чоловіків, однак того єдиного вона поки що так і не зустріла.

Наталя Могилевська знаходилася і в таких відносинах, які закінчилися шлюбом, і в тих, що обірвалися гучним скандалом. Ким же були її обранці?

Олександр Ягольник

У дев’яностих продюсер Олександр Ягольник відкрив Україні нову зірку – молоду дівчину з сильним голосом, якій і була героїня нашої сьогоднішньої статті. Саме його хіти “Девчонка с волосами цвета лилий” і “Ла-ла-ла” прославили Наталю на всю країну.

Наталя Могилевська та Олександ Ягольник (посередині)
Наталя Могилевська та Олександр Ягольник (посередині)

Подейкують, що Ягольник спочатку закохався в Могилевську, а вже потім розгледів в ній талант. Все у пари було спільним – пісні, плани на майбутнє, навіть житло згодом. Проте, на пропозицію руки і серце Наталія відповіла відмовою. В результаті їх пристрасний роман закінчився так само швидко, як і закрутився.

Дмитро Чалий

Бізнесмен Дмитро Чалий став першим офіційним чоловіком поп-діви. У 2004-му пара зіграла пишне весілля в залі Маріїнського палацу, яка продовжилася сніданком в Парижі вже наступного ранку.

Наталя Могилевська і Дмитро Чалий
Наталя Могилевська і Дмитро Чалий

Тоді в багатьох інтерв’ю Могилевська заявляла про бажання народити чоловікові дитину, однак всього за кілька тижнів до перших роковин шлюбу вони розійшлися через різні погляди на життя – Дмитро бачив поруч з собою сімейну жінку, тоді як Наташа ставила на перше місце сольну кар’єру, хоча при цьому мріяла про повноцінну родину з дітьми.

Єгор Долінін

Наступним чоловіком співачки був бізнесмен Єгор Долінін, 5 років вони прожили в цивільному шлюбі і навіть після розставання згадують про свої стосунки з трепетом.

Наталя Могилевська і Єгор Долінін
Наталя Могилевська і Єгор Долінін

Могилевська знайшла спільну мову з трьома дочками коханого від іншої жінки, старша і зовсім з’явилася в її кліпі на пісню “Відправила меседж”, але й тут не склалося. Причину розриву екс-пара тримає в секреті.

Петро Дмитриченко

Починаючий співак і випускник талант-шоу “Шанс” відразу втратив голову від Наталії. Поки тривали їхні стосунки, артистка навіть його продюсувала. Втім, після розставання знаменитість обірвала з Петром усі контакти.

Наталя Могилевська та Петро Дмитриченко
Наталя Могилевська та Петро Дмитриченко

Влад Дарвін

Учасник проекту “Фабрика зірок” Влад Дарвін і Наталя Могилевська приховували від публіки свій роман, тому про нього стало відомо вже після його завершення – коли в мережу потрапили кадри зі спільної фотосесії пари.

Наталя Могилевська та Влад Дарвін
Наталя Могилевська та Влад Дарвін

Також в різний час Могилевській приписували романтичний зв’язок з хореографами Владом Ямою і Раду Поклітару, суддею “МастерШеф” Ектором Хіменесом-Браво, співаками Максом Барських і Кузьмою Скрябіним, мільйонером Олегом Рижовим, але і це не всі чоловіки, яких вважали коханцями співачки.

Наталя Могилевська з Владом Ямою, Раду Поклітару та Ектором Хіменесом-Браво
Наталя Могилевська з Владом Ямою, Раду Поклітару та Ектором Хіменесом-Браво
Наталя Могилевська з Кузьмою Скрябіним та Максом Барських
Наталя Могилевська з Кузьмою Скрябіним та Максом Барських
Наталя Могилевська і Олег Рижов
Наталя Могилевська і Олег Рижов

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.