Categories шоу-бізнес

МастерШеф 11 сезон: хто покинув шоу в 5 випуску від 25.09.21 та назавжди зняв фартух телепроєкту?

Стало відомо ім'я ще одного учасника, який покинув проєкт.

11 сезон головного кулінарного шоу у самому розпалі. На кулінарному що залишається все менше учасників, а вимоги до їх навиків та талантів все підвищуються.

Дізнайтеся, хто покинув проєкт у п’ятому епізоді шоу.

Результати п’ятого випуску

На конкурсі чорних у 5 випуску змагалися Олександр, Олена, Максим і Михайло. Їм надавалося чотири робочі місця. Одному діставався повний фарш ― усе необхідне для приготування страви: духовка і плита. Інший отримував лише духовку. Третій готував на газовій плиті, і йому треба було економити і бути винахідливим. А ось четвертому діставалися сокира, тринога, казанок і коробка сірників.

Кожен учасник підходив до поверхонь і обирав коробку, яка найбільше сподобалася. Під ними були різні набори їжі, якими можна було мінятися з іншими чорними. Перший, хто назбирував усі необхідні продукти, підходив за краще робоче місце.

Булгур з курятиною на вогні приготувала Олена Дяченко. Однак страва не вразила суддів правильністю виконання і палітрою смаків. Саме тому в 5 випуску шоу “МастерШеф-11” проєкт залишила Олена Дяченко.

Скріншот коментарів під публікацією про фінал випуску 

Варто відмітити, що глядачі позитивно сприйняли рішення суддів і доволі токсично поводилися у коментарях під публікацією на офіційній сторінці телевізійного проєкту в соціальній мережі Instagram. А деякі навіть не приховували радості у зв’язку з цим.

Share