“Тут все по блату”: Ектор Хіменес-Браво вперше розповів, як потрапив на український МастерШеф

Головний суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво вперше розповів шанувальникам, як потрапив на проєкт.

Телевізійна кар’єра Ектора почалася 10 років тому, коли на каналі СТБ стартував “МастерШеф”. На його рахунку вже 10 аматорських, 3 дитячих, 3 професійних і 1 зірковий сезон. Поруч з героєм статті стояли різні суддівські склади, і як виявилося, їх підбирали конкретно під нього.

Так, у себе в Інстаграмі Ектор Хіменес-Браво відкрив таємницю своєї появи на головній кухні країни, як одну з п’яти частин історії про його довгий кулінарний шлях:

“Отже, я пішов на кастинг. Весь він тривав 6 місяців. Мене і так, і так дивилися, і англійською просили говорити, і іспанською, французькою. Я взагалі думав, що тут все по блату, і кастинг пройде їхня людина. Я правда щиро в це вірив! Хочу віддати респект СТБ за те, що у них так не діє. Вся команда дійсно професіонали, і для них робота є робота. Я це дуже поважаю і ціную”.

Ектор Хіменес-Браво, Микола Тищенко і Тетяна Литвинова на МастерШеф
Ектор Хіменес-Браво, Микола Тищенко і Тетяна Литвинова на МастерШеф

Шеф-кухар втомився чекати, адже кастинг занадто затягнувся, тому поставив перед фактом команду каналу, що летить на місяць в Канаду. Тоді його терміново перенесли, поки Ектор ще був у Києві.

“І ось, я сидів у Старбаксі, Канада, пив каву, і мені дзвонять і кажуть, що я перший суддя в МастерШеф! І що інших суддів будуть підбирати під мене! Ми уклали контракт на 1 рік. Я проводив ще багато кастингів зі 100+ різними суддями. До речі, ключовий момент, коли мене затвердили, був коментар. Учасник приніс мені олів’є з майонезом, і я сказав, що це не салат з майонезом, а океан майонезу, в якому я потонув. Я тоді говорив дуже-дуже погано російською, зараз трохи краще”.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

Якраз перед стартом зйомок з’явилася японська система синхронного перекладу. Саме завдяки їй слова Хіменеса-Браво відразу переводяться в навушники учасників та всієї команди.

Також Ектор підкреслив, що у нього завжди було багато хейтерів, особливо в перший рік, коли глядачі обурювалися з приводу того, що на роль головного судді взяли не українського шеф-кухаря. Спочатку це сильно зачіпало колумбійського кулінара, але зараз на подібні закиди він уваги не звертає:

“Я завжди поважав чесність, відповідальність і завзятість. Я не прокинувся відразу багатий і на ТБ. Я багато працював і заробляв свій авторитет. Так, я не українець за корінням, але за весь час поки тут дуже полюбив Україну. Я отримав вид на проживання, роблю внесок в українську кухню, щоб українці перестали її недооцінювати. Я відчуваю, що це і мій дім теж, і хочу бути корисним йому”, – завершив свою історію Ектор.

Схожі статті