|
28.09.2021 10:01

“Аня вагітна”: 19-річну доньку Ольги Сумської запідозрили у вагітності – на правду вказала одна деталь

Ольга Сумська - не тільки двічі мама, а й двічі бабуся. Невже третій онучок чи онучка на підході? Молодша Аня здивувала змінами у фігурі.

Доньки Ольги Сумської – надзвичайно талановиті дівчата. Вони з легкістю опанували акторську майстерність, щоб продовжити легендарну династію. Щоправда, молодша Аня зараз лише вчиться в університеті, але її креатив помітно у соціальних мережах. Мама, як справжня наставниця завжди бере донечку на світські заходи, аби Аня звикала до зіркового життя та не соромилася папараці.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Одним з гучних виходів юної Борисюк стала червона доріжка на Одеському кінофестивалі. Обидві знамениті українки обрали класичні довгі сукні спокійних кольорів. Мама з донькою виглядати дуже гармонійно. Втім, фанати не оцінили плаття зірок.

Цікаво, що попри те, що фестиваль минув ще влітку, досі зовнішній вигляд запрошеної акторки та її дитини обговорюють у соціальних мережах. Прихильники в інстаграмі запідозрили те, що Анна не просто так вирішила вибрати нетипове для підлітка вбрання. Доньку Сумської та Борисюка запідозрили у вагітності.

Розкритикували Ольгу Сумську

“Аня вагітна? Такі балахони носять, щоб животи огроменні ховати”, – написали під світлиною Ольги.

Це не перший коментар, який різко критикує зовнішній вигляд акторки та її доньки. Після публікації світлини, на сімейство обрушився цілий шквал негативу:

  • Ви виглядаєте молодше від дочки. Наряд зовсім не підходить їй. Збільшує і старить. Не псуйте дівчинку.
  • Мама красуня, а Аню одягли як опудало, хоча дуже красива дівчина
  • Чому Аня завжди в дуже довгій сукні. Дуже збільшує її вік