|
28.09.2021 22:54

Афроукраїнці: Гайтана, Кароліна Ашіон та інші найколоритніші знаменитості нашої естради – підбірка

Вони стали справжнім відкриттям української сцени. Подивіться на дуже талановитих зірок, які мають незвичну для слов'янської країни зовнішність.

Жан Беленюк

Ім’я Жана Беленюка стало відомим на всю Україну та й на увесь світ цього року після перемоги спортсмена на Олімпійських Іграх у Токіо.

Своєю незвичайною для нашої країни зовнішністю Жан завдячує батькові. Чоловік родом із африканської країни Руанди, він працював льотчиком. В України він навчався в авіаційному університеті, де й познайомився з майбутньою дружиною та мамою свого сина Жана. Майбутній олімпійський чемпіон народився саме в столиці України. Ще в дитинстві Беленюка його батька призвали до армії в Руанді, де на той час йшла громадянська війна, чоловік загинув в ДТП на батьківщині, тож він так і не дожив до перемог сина у великому спорті.

Кароліна Ашіон

Кароліна Ашіон

Кароліна Ашіон — одна з найвідоміших українських журналісток. Зараз дівчина веде виключно політичні ток-шоу та будує кар’єру серйозної журналістки, хоча на початку нульових розпочинала творчий шлях з розважальних програм на телеканалі “М1”.

Батько Кароліни — уродженець Нігерії. Він приїхав тоді ще на терени СРСР для здобуття диплому, однак зустрів на додачу ще й кохання — маму майбутньої зірки українського телебачення.

Після випуску чоловік повернувся на батьківщину, однак через політичні заборони не зміг вивезти дружину та доньку з собою. У Нігерії він одружився вдруге. Зараз Ашіон підтримує зі зведеними братами й сестрами теплі стосунки.

Гайтана

Гайтана з чоловіком і донькою

Своєю екзотичною для України зовнішністю Гайтана також завдячує батьку, який родом із Республіки Конго. Майбутні співачка народилася в Києві, але до 5 років прожила на батьківщині тата. Однак перед школою мама забрала дівчинку назад, саме тут Гайтана пішла до музичної школи й розпочали музичну кар’єру. А в 2012 році навіть представляла Україну на пісенному конкурсі Євробачення.