Надія Матвєєва побилася і вимушена вести ефіри з підбитим оком: ведуча не збирається нічого замовчувати

Надія Матвєєва показала, що з нею зробила любов до спорту.

Надія Матвєєва — зріла людина як тілом, так і душею. Мільйони українок спостерігають за її розвитком на телебаченні і довіряють лише їй. Втім, навіть таким серйозним особистостям вдається іноді втрапити у халепу. Нещодавно Надія Матвєєва показала себе аудиторії без макіяжу та великим синцем під оком.

Надію Матвєєву вдарили

Телеведуча опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, який відзняла член знімальної групи. Якраз у цей момент Надію готували до ефіру і наносили макіяж. Дівчина вирішила випередити події та одразу ж відповіла на потенційне питання глядачів, звідки ж у Наді Матвєєвої синець.

Скріншот сторінки Надії Матвєєвої.

“Люди будуть питати. Дякую за турботу, дорогі люди. Просто так трапилося, що я після польоту на пароплані вирішила, що мені можна усе, і також сходила на бокс. Ну там виявилася така дівчина, яка дуже добре вміє бити з цієї сторони. І ось результат. Тому питання таке: чи пасує це мені, або ж більше не робити такого зі своїм обличчям?”, — спитала у своїх підписників зірка.

Після цього Надія Матвеєва показала себе вже з макіяжем, який ідеально перекрив усі недоліки та сліди боксу. Варто відмітити, що Надія навіть провела голосування на особистій сторінці щодо того, чи личить їй подібний стан. 90 відсотків аудиторії категорично відповіли “ні”. Воно й не дивно, адже неприємно дивитися, як твоя улюблена телеведуча зазнає хоч і несерйозних, але страждань.

Судячи з усього, Надія Матвєєва повертатися у бокс не збирається. Воно і на краще!

Схожі статті