|
28.09.2021 21:53

Інна Білоконь вперше показала головного конкурента Андрія Данилка на її серце: “Обожнюю цього парубка”

Інна Білоконь показала молодого парубка, який точно займає у її серці особливе місце.

Чутки про роман Андрія Данилко так Інни Білоконь, яка усе життя виконувала на сцені роль його матері, ходять серед преси вже 20 років. Однак, акторка давно заміжня і навіть має дитина. Інна вийшла заміж за чоловіка на ім’я Олег та народила доньку Яну. Та це не заважало їй підігрівати до себе інтерес за допомогою фотографій з Андрієм, на яких вони цілувалися і неоднозначно позували.

Через нескінченне мовчання увага ЗМІ та шанувальників дуету потроху зменшилася, але аудиторію все ще цікавить особисте життя Інни Білоконь та Андрія Данилка.

Юний парубок Інни Білоконь

Мама Вєрки Сердючки не є активною користувачкою соціальних мереж. Жінка рідко ділиться фотографіями та спілкується з фанатами, але повністю від них не закривається.

Так, нещодавно на особистій сторінці Інни в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, на якій вона постала поруч з молодим парубком. Допис до світлини був ще більш інтригуючим.

Хлопець не може бути сином артистки, але цілком може виявитися її найближчим родичем або хрещеником. Так чи інакше, зірка одразу ж позначила їхню близькість. Шанувальники Білоконь дуже тепло відреагували на знімок, який сколихнув мережу. Деякі одразу пригадали Андрія Данилка та почали вказувати артистові на те, що він тратив в особі Інни.

Нагадуємо, що після спільної фотографії, на які Інна Білоконь та Андрій Данилко цілуються у Барселоні преса нарекла їх коханцями. При цьому артист, підлеглою якого є Інна, досі жодного разу не був одружений.