Андрій Данилко відгуляв весілля з сценічною мамою Інною Білоконь і приховав це: кого з зірок запросили?

Андрій Данилко здивував аудиторію весіллям: таємно відгуляв з Іннною Білоконь, і нікому не сказав.

Завдяки своєму веселому репертуару Андрій Данилко є бажаним гостем на будь-якому весіллі, адже хороший настрій після виступу цього артисту гарантований. Заможні українці саме так і чинять.

І хоча піар-менеджери активно працюють над особистою сторінкою зірки в соціальній мережі Instagram, відеороликів з відпрацьованих тожерств там ніколи не з’являється.

Андрій Данилко та Інна Білоконь повеселилися на весілля

Андрій Данилко
Андрій Данилко

Однак, завдяки функції відміток в Instagram можна відстежити, де та коли Вірка Сердючка виступала. З’ясувалося, що артист не так давно був присутнім на гучному, і можна сказати, розкішному весіллі, де було безліч запрошених зіркових гостей. Серед них були Аніта Луценко, Григорій Решетник, Дмитро Монатік та інші.

Кадри з весілля

Зіркова тренерка не втрималася і опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому видно, як Андрій Данилко запалює зі своєю сценічною партнеркою Інною Білоконь на добре обладнаній сцені. Інші гості на весіллі добре сприйняли вихід зірки і почали веселитися. Воно й не дивно, адже пісні артиста завжди наповнені радощами та драйвом.

Нагадуємо, що Андрій Данилко не був одруженим жодного разу. Подейкують, що чоловік має роман з партнеркою, мамою Вірки Інною, але плітки не отримали офіційного підтвердження. Що ж стосується інформаційного поля навколо співака, то воно більш спрямоване на його здоров’я. Преса останнім часом намагається дізнатися, що ж турбує чоловіка, який, за словами Юрія Нікітіна, важкохворий. Андрій Данилко цю інформацію заперечує.

Схожі статті