|
28.09.2021 23:24

Тещу Віктора Павліка помітили в компанії молодого чоловіка: чи приймає його Катя Репяхова

Мама Катерини Репяхової все частіше з'являється в соціальних мережах доньки та активно розповідає про своє життя.

Багато користувачів мережі та прихильників Віктора Павліка звинувачують його молоду дружину в піарі на імені знаменитого чоловіка. Катерина Репяхова з’явилася в житті артиста неочікувано — вона з дитинства була прихильницею його творчості й навіть їздила в інші міста на концерти кумира.

На одному з таких вони й познайомилися. Далі історія їхнього кохання розвивалася, як у кіно, — Павлік запропонував дівчині посаду його концертного директора, а через деякий час здивував фанатів новиною про розлучення з дружиною Ларисою Созаєвою. Тоді й стало відомо про роман музиканта з молодшою майже на 30 років Катериною Репяховою.

Поки всі навколо обговорювали цей любовний трикутник і скандали довкола нього, Катерина не втрачала даремно час, а будувала не лише нові стосунки, а й особистий блог в мережі, який зараз також приносить їй прибуток.

Віктор Павлік, Катя Репяхова і Лариса Созаєва

Репяхова ділиться на своїй сторінці буквально усіх, що її оточує — буднями з коханим чоловіком, роботою, домашньою рутиною, особистими роздумами й кадрами з новонародженим сином. Часто помітити в блозі дівчини можна й її маму Лариса Репяхову, яка допомагає доньці з онуком.

Нещодавно Катя опублікувала фотографію мами з салону краси, де жінка оновлювала колір свого волосся. ”Який чоловік фарбує маму”, — підписала дружина Павліка свій кадр.

Знімок з Instagram Катерини Репяхової

Деякі підписники Репяхової вирішили, що це занадто відвертий підпис як для заміжньої дівчини, тим паче новоспеченої мами. Та сама Катя ніяк не реагує на подібні коментарі.