Вагітна дружина Віктора Павліка проявила темний бік душі: Катерина Репяхова показала спілкування з підписниками

Катерина Репяхова здається дуже милою та привітною людиною, проте чи дійсно у житті вона така?

Психологи кажуть, що прихильникам подобається образ артиста, а не його справжній характер. Дуже дивно спостерігати, як милі та щирі люди на екрані змінюються у реальному житті.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Віктор Павлік та Катерина Репяхова. Фото взято на просторах мережі.

Катерина Репяхова, дружина Віктора Павліка, нині тільки відкривається прихильникам. Давайте подивимося, як дівчина спілкується зі своїми підписниками у соціальних мережах.

Дружина Віктора Павліка в Інстаграмі

Серед усіх соціальних мереж, Катерина обрала популярний Інстаграм. Публікації там складаються з картинки та креативного підпису до неї. На своїй сторінці дівчина розповідає про досвід вагітності, стосунки у родині та просто ділиться новинами з життя.

Катерина Репяхова зробила у своєму блозі в Інстаграмі цілу підбірку новин про свою вагітність. Скріншот зроблено з Інстаграм сторінки жінки.

На своїх світлинах Катя завжди усміхнена, легка та позитивна. Своєю енергією дружина Віктора намагається заряджати кожного свого підписника. Ось, наприклад, на відео дівчина позує серед пальм на відпочинку, щиро посміхається, а замість підпису надсилає своїм прихильникам сердечко:

Її ніколи не бачили тут у мережі у поганому настрої, сльозах. Тим не менш, з критиками Катерина Репяхова може показати свій характер.

Наприклад, у підписі до світлини, де вона позує вагітною, одна з підписниць висловила свою точку зору, щодо такої манери ведення блогу. Катя порадила жінці розібратися з власною самооцінкою…

Катерина Репяхова гідно відповіла своїй підписниці.

Іншу жінку вона запитала, чи не займається вона мазохізмом.

Катерина Репяхова не соромиться відповідати на неприємні коментарі.

 

Схожі статті