Алла Кудлай вразила заявою про свою похресницю Настю Каменських: “Відповідати всім доведеться”

Алла Кудлай вразила заявою про свою похресницю Настю Каменських. Як насправді виконавиця ставиться до поведінки своєї знаменитої хрещеної дочки?

Про непросте походження Насті Каменських публіці стало відомо далеко не одразу. Разом з Олексієм Потапенком вони багато працювали, щоб досягти певного рівня. Але важка праця швидко дала результати, і вже через декілька років після першої спільної композиції вони вже були суперзірками.

І тоді ж вже з’явилися перші відомості про те, хто така Настя Каменських насправді. Дівчина народилася у родині керівника хору імені Верьовки. Тривалий час вона жила в Італії, а тому увібрала в себе її культуру, і так сильно вилучала цей південний акцент у зовнішності та поведінці. І як з’ясувалося, хрещеною матір’ю дівчини виявилася ніхто інша, а Алла Кудлай.

Алла Кудлай розповіла, що думає про втечу Насті Каменських

Алла Кудлай розповіла про останню зустріч з Ніною Матвієнко
 Алла Кудлай розповіла, що думає про втечу Насті Каменських

У своєму новому інтерв’ю виконавицю запитали, що вона думає про репертуар своєї похресниці. Хоча Алла Кудлай намагалася уникнути даного питання, все ж таки їй не вдалося це зробити, і довелося ділитися своїми власними думками. Основною позицією було те, що усім доведеться відповідати за свої вчинки.

Так, спочатку зірка підкреслила, що не схвалює російськомовні пісні, а коли мова дійшла до Насті, заявила, що відповідати не хоче.

“Це їхня особиста справа. Звичайно, засуджую, але це їхня справа. Нехай вирішують так, як вони хочуть. Відповідати всім доведеться за вчинені такі речі”, – заявила виконавиця.

Але в інтерв’ю також були вельми приємні моменти. Наприклад, коли у артистки запитали про Павла Зіброва, вона одразу ж засяяла і розповіла, що вони прекрасні друзі і вже багато років спілкуються. Особливості Алла любить дружину виконавця Марину Зіброву. Примітно, що відповідну реакцію вона викликає і у пари. Буквально нещодавно Павло Зібров опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram привітання до артистки та поділився з нею своїми почуттями через цю публікацію.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.