Можна зберігати без холодильника. Огнєвіч похизувалася незвичним сніданком: готує у разі відключення світла

Відома українська співачка Злата Огнєвіч часто "сидить" без світла в квартирі. Тому взяла на замітку сніданок, який можна готувати під час відключення світла. Він підійде кожному!

Українська співачка та політик Злата Огнєвіч після відпочинку у Франції привезла до України рецепт смачного сніданку, який чудово підійде кожному в разі відсутності вдома електроенергії. Фото такого сніданку вона опублікувала в своїй stories в Instagram.

Зірка повідомила, що взяла собі на замітку такий варіант сніданку на випадок, коли немає світла. А вдома у Огневіч його немає дуже часто. Перебуваючи закордоном вона дізнавалася про те, що відбувається вдома зі спільного чату “Житловий комплекс”, де вона мешкає. І там інформація про відключення електроенергії миготіла досить часто.

Злата Огнєвіч розповіла про смачний сніданок у разі відключення світла
Злата Огнєвіч розповіла про смачний сніданок у разі відключення світла

Тож Злата Огневіч повертаючись з-закордону вже морально готувала себе до реалій життя українського сьогодення. І примітила собі сніданок — гранола з йогуртом, полуницею і лохинею. Гранола – це хрумка суміш із запечених злаків, горіхів та сушених фруктів. Така страва дуже смачна, підходить не лише дорослим, а й дітям. До того ж, її можна зберігати за кімнатної температури та швидко готувати.

Вживати гранолу зручно не лише вдома, а й у дорозі чи навіть під час подорожі. Її просто необхідно залити йогуртом і вона вже буде готовою до споживання. Або навіть сметаною чи кефіром, кому що смакує. Або кому що потрібно швидше з’їсти, поки в холодильнику не зіпсувалося через відключки світла.

Гранола містить в своєму складі злаки, сухофрукти, горіхи, пластівці. Усе це змішується з підсолоджувачем. Це може бути мед або кленовий сироп. Додати до цієї страви можна будь-що: родзинки, сушені фініки, сушені банани чи стружку кокосу. Отриману суміш виробники запікають у духовці до хрусткої скоринки, в результаті цього виходить ситна, ароматна і смачна страва. На відміну від мюслів гранола під час виробництва піддається термообробці. Але у цьому і полягає її особливість — смак більш насичений.

Існує безліч різних видів гранул — з кукурудзяними, вівсяними, пшеничними, ячневими пластівцями, сублімованими ягодами, шоколадними дропсами та навіть різними спеціями. Наприклад, корицею, імбиром чи ваніллю.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.